ambra

Met model Ambra haalt u niet alleen een schitterende en tijdloze keuken in huis, Ambra onderscheid  zich met de afgeschuinde fronten en is daarmee zeer praktisch in gebruik. Het is dan ook niet zonder reden de bestseller van Linea Quattro. Deze volbloed Italiaan heeft u bijv. in matlak al in huis compleet vanaf ca. € 10.000,00.

arca

Model Arca is een meubel die in je keuken transformeert op het moment dat je nodig hebt. Eenmaal klaar met gebruik transformeer je weer in een meubel. Kenmerkend: door zijn eenvoud en fraaie toepassingen past Arca in iedere ruimte en is optimaal uitgerust met alle functies zeer praktisch bij de hand. Het grote voordeel is dat je een kant en klaar systeem in huis haalt!

Om een indruk te krijgen van de geweldige keukens uit de Linea Quatrro lijnen zijn de showroom foto’s supergeschikt.  Stuk voor stuk mooi en uitgedacht. En dat doen wij bij Poortman Keukens dus ook voor u! Meedenken, bedenken, uitwerken en mijn persoonlijke garantie dat u straks de keuken heeft die u in gedachten heeft, die in uw budget past en die in de praktijk niet alleen mooi is maar ook praktisch is en prettig om in te koken voor uzelf en voor uw vrienden en familie. Neem snel contact op voor een afspraak, dan praten we vrijblijvend verder.

Keukens kopen bij Corjan Poortman van Poortman Keukens

Meer weten?

of direct afspreken voor een oprecht goed advies?